Over Bowling Vereniging Hilversum

De Bowling Vereniging Hilversum (voorheen BIBOB genaamd) is een vereniging met enthousiaste leden, Alhoewel de vereniging wellicht niet qua ledental tot de grootste bowlingvereniging van Nederland behoort, geniet het wel landelijke bekendheid door de organisatie van het BIBOB open toernooi. De vereniging bowlt in Bowling & Partycentrum Hilversum gelegen aan het Noordse Bosje 25 en staat bekend om de gezellige sfeer, waardoor ook bowlers van andere verenigingen regelmatig te zien zijn in het bowlingcentrum.

De Bowling Vereniging Hilversum is opgericht in 1987 en speelde sindsdien in Bowling Bilthoven. Nadat dit bowlingcentrum failliet is gegaan zijn we in Hilversum verder gegaan. De vereniging groeit nog steeds en speelt daarom ook op drie avonden per week competities, namelijk van dinsdag t/m donderdag. Er zijn diverse leagues op scratch basis, maar omdat we met twee klasses spelen heeft elke bowler kans om te winnen. Wel zo leuk dus!

Naast de reguliere competitieavonden organiseert de BVH ook toernooien. Hieronder vallen gezellige toernooien zoals een kersttoernooi en verenigingskampioenschap , maar ook het BIBOB Open, Waaraan per jaar veel deelnemers uit binnen en buitenland mee doen. Tijdens dit toernooi zijn grote geld prijzen te verdienen!

Heb je interesse om een keertje te komen kijken tijdens één van de leagues of zie je het zitten om gewoon in een league mee te spelen? Neem dan even contact met ons op en we helpen je zo snel mogelijk de baan op! Je kunt ook gewoon even binnen stappen, kijk hieronder voor een routebeschrijving.

Met vriendelijke groeten,
Het bestuur.

Translate »